browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Spa i Europa och Sverige

Posted by on 2 juli, 2015

Att varva ner och lägga den dagliga stressen åt sidan ett tag är något som vi behöver i vår vardag. Därför brukar jag och familjen åka iväg på spa någon gång ibland. Både i Sverige och utomlands. Flyta omkring i tempererat vatten, bubbla i bubbelpool och svettas i en varm bastu medans frugan får massage är som balsam för själen!

spa kallbadhus båstad

Ett dopp i havet eller en drink i baren. I Båstad finns allt du kan önska.

Vi har provat spa i den klassiska spa-orten SPA i Belgien. Det påstås att det är härifrån som ordet spa kommer ifrån. Helt fantastiskt ställe! En annan plats som ni som är intresserade av vatten och avkopplande massage bör besöka är BATH några mil utanför London. Den gamla badanläggningen som de gamla grekerna (eller snarare Romarna) använde är bara till som utställning men det finns ett nytt spa strax bredvid som inte går av för hackor! Längst ner i flervåningsbyggnaden finns ett Thermal-bad där det varma vattnet kommer direkt från underjordiska källor och där vattnet är fullt med naturliga mineraler. Frugan påstår att detta är ett av de bästa spa-anläggningarna vad det gäller massage.

Är du ute efter massage i Sverige kan du besöka någon av de klassiska kurorterna så som Varberg, Sunne (Selma Lagerlöf)  eller Lundsbrunn. Det finns många bra spa-ställen runt om i vårt land som erbjuder bra massage. Vill du bjuda en vän på en härlig upplevelsepresent med massage och avkopplande bad finns den möjligheten här »

Comments are closed.