browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sälj företaget till Citadellet likvidationer och genomför drömresan

Posted by on 9 mars, 2017

citadellet likvidationerDet är många som drömmer om att få se hela världen och att resa flera månader i sträck från kontinent till kontinent. Även om du kan gå, cykla och bo i tält så kommer den här typen av resa att kräva en ordentlig budget. Om du inte kan fortsätta med verksamheten på håll och inte ser någon mening med att låta den vila medan du är på resande fot så kan du välja att sälja företaget till Citadellet likvidationer och därmed också få pengarna som du behöver för att få råd med resan.

Pengar på en gång med Citadellet likvidationer

Om man har bestämt sig för att börja en ny fas av livet med en längre resa för att sedan komma tillbaka och göra något nytt så kan man verkligen tjäna på att kunna sälja företaget snabbt och själv slippa ta hand om avveckling. Det här gör ju att man genast får ut pengarna som bolaget är värt och att man under resan slipper hålla koll på dokument som krävs av Bolagsverket och avgifter som ska betalas in. Det enda man behöver göra är att se till att sälja av lager och annat fysiskt som kan finnas kvar så att bolaget blir vilande.

Citadellet kan genast ordna med en offert som inte kostar något och så kan man se precis hur mycket pengar man skulle kunna få för bolaget. Det här är ju också bra eftersom det snabbt visar om en försäljning faktiskt skulle kunna påverka möjligheten att ge sig ut på en långresa.

Slipp tänk på företaget

Under resan så vill du knappast tänka på vad som händer med ditt bolag som avvecklas, och det slipper du med Citadellet likvidationer som tar hand om allting i egen regi. Så snart som du har sålt verksamheten så ligger ansvaret på Citadellet som då äger bolaget och som kommer att sköta det administrativa. Om du själv tar hand om detta så handlar det om 7 till 9 månader då du måste sköta olika saker som avgifter, registreringar och kontakt med Bolagsverket. När Citadellet sköter detta så kan du resa vidare och fokusera på allt vackert och spännande som du ser omkring dig samt allt det som händer inuti.

När du kommer tillbaka till Sverige så kanske du redan vet vad du ska göra härnäst och om du då vill starta ett nytt aktiebolag så kan du återigen vända dig till Citadellet som har lagerbolag till salu. Det här är bolag utan historia som är redo med organisationsnummer så att du omedelbart kan dra igång din nya verksamhet.

Med Citadellet likvidationer kan allt bli möjligt, även resor jorden-runt!

Comments are closed.