browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Plastgalgar för semesterresan

Posted by on 28 november, 2018

Under semesterresan så kan du behöva fler galgar än vad som erbjuds på hotell. Om du ska resa utomlands så kan du packa med dig vissa typer av plastgalgar som gör det lättare för dig att sköta om dina kläder. Visst kommer det att finnas galgar på hotellet men de är ofta låsta i garderoben. Om du vill torka ett klädesplagg eller lufta ut det på balkongen så kommer du att behöva en egen galge.

Plastgalgar är lätta

Något som är så bra med plastgalgar är att de är lätta. Det behöver du då du ska ut och resa. Du vill ju inte ta upp all vikt för bagage med galgar! Plastgalgar är också säkra att stoppa i resväskan med dina kläder. Då de har mjuka former så kommer de inte att skada klädesplagg om väskan hanteras på ett omilt sätt.

Du kan rentav ta med dig mindre galgar av plast i handbagaget. Det kanske du får nytta av på flyget då du vill hänga upp din jacka eller kavaj på ett bättre sätt. Faktum är att en galge i handbagaget kan komma väl till pass under resan. Om den är av plast så ses den antagligen inte som ett vapen vid check in och du får ta den med på planet. Kolla dock detta innan du packar så att du inte blir av med en galge som anses vara för hotfull!

Galgar som du inte kommer att sakna

Ett gott tips inför din semesterresa utomlands är att du tar med dig galgar som du inte kommer att sakna. De kommer att vara en god hjälp under resan då du vill hänga upp kläder. När du sedan åker hem så kan du lämna kvar galgarna på hotellrummet eller ge bort dem till en bättre behövande. Då får du ju mer plats i packningen för sådant som du har köpt på semestern.

Uppblåsbara galgar

Glöm inte bort att det finns plastgalgar som du kan blåsa upp. De påminner lite om badbollar men är gjorda för att fungera fint just för resor. Med den här typen av galge så har du en perfekt lösning då du kanske tvättar upp lite kläder på hotellrummet i handfatet. De kan sedan på torka på galgen som inte skadas av vattnet och som tack vare sin form ser till att plagget förblir snyggt.

Plastgalgar som går att blåsa upp är inte dyra. De är praktiska och tar ingen plats i ditt bagage. Du kan absolut ta med den här typen av galge i handväskan om du tror att du kommer att behöva den på flyget. För kläder eller kanske som en liten minikudde…

Comments are closed.